MOBLES DE CUINA I COMPLEMENTS

Mobles de cuina: Tota classe de mobles de cuina, des de models clàssics i rústics fins als dissenys més innovadors i avantguardistes. Mobles en aglomerat, xapat i fusta massissa, gran varietat en colors, tipus de fusta i disseny dels mobles. Realitzem l'estudi de cada cas, en fem el pressupost i el disseny assistit per ordinador per tal de veure i perfeccionar la idea de la vostra futura cuina abans de què us la instal·lem a domicili.

Taules i cadires, taules fixes, plegables i extensibles; metàl·liques, de vidre i de fusta. Cadires i tamburets de fusta, metàl·lics, skay, anea i tapissats, models en metraquil·lat, gran varietat en dissenys i colors.
Electrodomèstics: Som proveïdors de tota classe d'electrodomèstics per a la cuina, ens encarreguem del seu transport i posada apunt a domicili habilitant les instal·lacions d'aigua, gas i electricitat que siguin necessàries.
Som proveïdors oficials de Balay

 

 

Si ho desitja també ens encarreguem dels serveis integrals necessaris per fer realitat el seu projecte de cuina, ja sigui servei de usteria general, obra de paleteria, lampisteria de tot tipus, instal·lació de marbres, etc.